Kas

Okulumuz Döner Sermaye İşletmesi olarak Kasım Ayında Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi Spor Salonu Soyunma odalarının donatımını,Fatsa Devlet Hastanesine çeşitli donatım malzemeleri üretip montajını gerçekleştirdik.Piyasaya Su Arıtma Cihaz satışımızı gerçekleştiriyoruz.Dezenfektan Standlarımız ve Hijyen Noktası üretimimiz devam etmektedir.Mobilya -Metal ve Tesisat Bölümlerimize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz...

Ekm

Gazi MTAL Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı 28 Ekim 2020 tarihinde yapıldı. Toplantıda

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Murat SARIDAŞ

Rafet KILIÇ

Elif YAMAN

Sezai YÜKSEL

Yüksel NAYCI

Denetim Kurulu Asil Üyeleri

Sanem ÖZTÜRK (veli)

Nebahat Orman (öğretmen)

Ali TUNÇ (öğretmen)

Seçilen yönetim üyelerimize başarılı bir dönem diliyoruz.

Ekm

Okulumuzun ilk E-Twinning projesi Ulusal Kalite Etiketini ardından Avrupa Kalite Etiketiyle de ödüllendirildi.

Eyl

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ı, Gazi MTAL olarak yeni binalarında ziyaret ettik. Okulumuzun ihtiyaç duyduğu ve belediyemizce birlikte çözebileceğimiz sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak desteklerini aldık.

Tem

Okulumuzun değerli, saygı değer öğretmeni Sevgili Aykut Buldu hocamızı ani kalp krizi sonucu kaybettik. Yakınlarına, Gazi MTAL ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Allah mekanını cennet eylesin. Cenazesi 19.07.2020 pazar günü saat 14.00 da Samsun Kıran mezarlığında namazı kılındıktan sonra defin edilecektir.

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
14.ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMASI