Eyl

Okulumuzun Fatsa Gazi Döner Sermaye İşletmesi tarafından, Fatsa da 6,Kabataş da 1,Perşembede 8 okulumuzuna yeni tasarım olan Destek Eğitim Odaları imal edilmiş olup teslim ve montajları yapılmıştır.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu Okulumuz Fatsa Gazi MTAL'yi ziyaret ederek

#TemelEğitimde10BinOkul Projesi kapsamında  okulumuzun Fatsa Gazi Döner Sermaye İşletmesi tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında 12 masa tenisi masası ve 14 basketbol potası üretim çalışmalarını yerinde inceledi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA Okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okulumuza yeni atanan Müdürümüz Şerafettin GÜR'e hayırlı olsun temnnilerini ilettikten sonra,Kimya Teknolojileri Alanınıi ziyaret ederek Döner Sermaye üretimi hakkında Öğretmenlerimiz ve Okulumuz Müdürü Şerafettin GÜR'den bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA okulumuz idareci, Döse kapsamında çalışan Öğretmen ve Öğrencilerimize başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Emircan Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Bir süre önce Fatsa ilçesinde bisiklet kazasında yaralanan ve son olarak Samsun ilinde tedavisi devam eden Okulumuz 10/B Sınıfı öğrencisi Emircan TOPAL  bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Emircan'a Allah'tan rahmet yakınlarına ve Eğitim camiamıza  sabırlar dileriz.

GAZİ KUZEY KİMYA ÜRETİME DEVAM EDİYOR

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Döner Sermaye İşletmesi olarak Kimya Teknolojileri Alan Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Altınordu, Fatsa, Perşembe, Korgan, İkizce, Gürgentepe, Çamaş ve Çatalpınar ilçelerimizde bulunan yaklaşık 50 okulumuzun ihtiyacı olan Temizlik ürünlerini üreterek teslimatlarını yaptık. Perakende ve özel kurumlara satışlarımız devam etmektedir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  2021 yılında E-Twinning faaliyeti kapsamında AvrupaUlusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Bu ödülün alınmasında  gayretli ve özverili çalışmalarıyla katkı sağlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Orhan Celepci'ye ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

PEMBE ASLINDA SİYAHTIR OYUNUNA 100 ÖĞRENCİ VE 10 ÖĞRETMEN İLE KATILIM SAĞLADIK.

Haz

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Kariyer Günleri'' etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediye Başkanı Sayın İbrahim Etem KİBAR'ı okulumuzda ağırladık.Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar tecrübelerini, bilgi birikimlerini hayat hikayesini öğrencilerimizle paylaşarak onlara çok faydalı tavsiyelerde  bulundu. Öğrencilerin gelecekte meslek seçimi, girişimcilik ruhu ve hayatında yaşadıkları yaşanmışlıkları anlatarak hayatlarına bir nebzede olsa yön verebilmek için düzenlenen etkinlikte, Sayın İbrahim Etem KİBAR öğrencilerimize geçmiş tecrübelerini anlatarak,yaptığı sosyal ve sivil toplum örgütlerindeki çalışmalarını öğrencilerimizle paylaştı.Program sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplayan İbrahim Etem KİBAR'a Okul Müdürümüz Sadık AKKİRAZ ve öğrencimiz tarafından çiçek takdim edildi.Müdürümüz Sadık AKKİRAZ kendilerine okulumuza geldiği için ve öğrencilerimize gelecek için güzel fikirler verdiği için teşekkür etti. Kariyer Günleri günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haz

ORDUDA DÜZENLENEN KİTAP FUARINA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖNCÜLÜĞÜNDE FATSA BELEDİYESİNİN ARÇ TAHSİSİ İLE 250 ÖĞRENCİMİZ KİTAP FURINDAN FAYDALANMIŞTIR.

May

"Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi" kapsamında bizimle proje ortağı olan  Yalıköy İlkokulu öğrencileri misafirimiz oldu. Misafir çocuklarımız, okulumuzu  gezerek bilgi aldılar. Daha sonra okulumuz Beyzbol Takımı ve Antronörlerinden Beyzbol  ile ilgili bilgi alarak bizzat kendileri de uygulama yaptılar. Miniklerimizi eğlenceli bir gün geçirerek uğurladık.

May

Tesisat teknolojisi ve iklimlendirme bölümü olarak OSKİ- su arıtım ve dağıtma tesisine alan öğretmenlerimiz eşliğinde 10. Sınıf öğrencilerimize geleneksel teknik gezimizi gerçekleştirdik.

May

TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞIMIZI YAPTIK.

AÇILIŞIMIZI ŞEREFLENDİREN İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Saygin Atinkaya 'ya , İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize Bilim Fuarının hazırlanmasında emeği geçen Öğretmen, Öğrenci ve İdarecilerimize teşekkür ederiz."

1. Cıngırt Doğa Yürüyüşü

May

Fatsa Kaymakamlığı, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatsa Belediyesi işbirliği ie düzenlenen Eğitim Ve Bilim Şenliğinde Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 8 Alanımız ve Müzik Grubumuz ile Öğretmen ve öğrencilerimiz katılım sağlayarak yerimizi aldık.