Ekm

Türkiyemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 100. yılda 81 ilde katılımcı sınıfların yüzer ağaç dikmelerini böylece hem ağaç dikme sevgisi ve becerisi kazandırmayı hem de ulusal farkındalık yaratmayı   hedefleyerek  okulumuzda ve eTwinning   tarafından kurulan   ‘’100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR’’ eTwinning sosyal sorumluluk projesine katıldık. Okulumuzun bahçesine Orman işletme müdürlüğümüzün gönderdiği 100 fidan dikim etkinliği  düzenledik.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Dönem Arası Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Şerafettin GÜR başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla icra edilmiştir.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımız Okul Müdürü Şerafettin GÜR başkanlığında okulumuz konferans salonunda velilerimizin yoğun katılımıyla icra edilmiştir.

Ekm

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Fatsa Stadyumunda gerçekleştirilen törende Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı. Nice yüzyıllara!

Ekm

13 Ekim Dünya Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında Sivil Savunma Kulübü tarafından  "Afete Hazırlık Eğitimi" yapıldı.

Ekm

29 Eylül “Uluslararası Gıda Kayıplarına ve İsrafına Karşı Farkındalık Günü kapsamında Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme ve bilinçli tüketim semineri yapıldı.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda Fatsa Gençlik Merkezi tarafından kurumlarında öğrencilerimize yönelik faaliyet ve etkinlikler hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Eyl

Okulumuz Değerler kulübü bünyesinde Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi. Programa Fatsa müftülüğünden din hizmetleri uzmanı Mustafa Oran hatip olarak, sahil camii müezzin kayyımı Ahmet Aksoy Kuran-ı Kerim tilavetiyle renk kattılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Mevlid kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında bakım onarım faaliyetleri kapsamında okulumuzun sınıf ve koridor boyası yenilendi.

Eyl

1. Okulumuza hizmet ettiği süreçte uyumlu ve özverili çalışmaları ile örnek olan Sayın Zeki İÇPINAR’a plaketi Okul Müdürümüz Şerafettin GÜR tarafından takdim edildi. Kendisine emeklilik hayatında mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.

Eyl

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görev yapan Ragbi Milli Takım Baş Antrenörlüğü yapmış Faruk BOZYURT okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine Ragbi sporunun tanıtımını yapmıştır. Kendisine yapmış olduğu konuşmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz, Türk Milletinin zor zamanlarda bir ve beraber olmanın hâlâ çok canlı olduğunun bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizde demokrasi, insan hakları, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, yurt bilinci gibi kavramların daha iyi anlaşılması adına 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okulumuzda icra edilmiş ve şehitlerimiz yad edilmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 11.09.2023 tarihinde başlamıştır. Açılış konuşması, Okul Müdürümüz Şerafettin GÜR tarafından yapılmış olup tören, iyi dilek ve temennilerle sonlanlandırılmıştır.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılı  Eylül Dönemi "Mesleki Çalışmalar" kapsamında okulumuz konferans salonunda okul rehber öğretmenlerimiz tarafından "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" ve "Rehberlik Hizmetlerinde Görev ve Sorumluluklar" konulu seminer faaliyeti yapılmıştır.