Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde okulumuzda 1998-2020 yılları arasında Tesisat Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapan ve ebediyete intikal eden değerli öğretmenimiz Aykut BULDU anısına “Temel İşlemler ve Kaynak Atölyesine” hatırasını yaşatmak için merhum öğretmenimizin adı verilmiştir. Atölye açılış kurdelesi Okul Müdürümüz Şerafettin GÜR, merhum öğretmenimizin ailesi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla kesilmiştir. Ruhu şad olsun.

Kas

24.11.2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize "Temel İlk Yardım Semineri" verilmiştir.

Kas

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ordu Genelinde organize edilen Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Milli Mücadele temalı robot yarışmasına katıldık. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kas

09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle "10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" kapsamında Anıtkabir Ziyareti, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Gezisi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi Ziyareti, I. ve II. Meclis Ziyaretleri yapıldı. Gezimizin planlanması ve uygulanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85.yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Okulumuz konferans salonunda "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programda" emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz masa tenisi takımı fatsa ve çevre ilçelerin bulunduğu fatsa grubunda 12 takım arasından namağlup olarak 1. olmuştur. Okulumuz masa tenisi takımı 27, 28, 29 Kasım tarihlerinde  orduda yapılacak il birinciliği müsabakalarında ilçemizi temsil edecektir.

Kas

3-9 Kasım "Organ Bağışı Haftası" kapsamında Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize konferans salonunda bilgilendirme seminei verilmiştir.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Yaşar AYYILDIZ İl 1. si, Yasin DİLEMEK ve Yunus Emre DİLMEK ikizlerimiz okullar arası il seçmeleri müsabakasında  İl 1. si olarak 6 aralıkda okullar arası guruplar müsabakasına gitmeye hak kazanmıştır. Müsabakaya katılan 3 öğrencimizin de birincilik kürsüsünde yer almasında katkısı olan öğretmen ve antrenörlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Sayın Kaymakamımız Avni KULA, Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Ruhi ÖZBAY, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA ve protokol üyelerinin de katılımıyla okulumuz bahçesinde 100 adet fidan dikimini Hacer Yücel Anaokulu (e-twinning proje ortağı) öğrenci ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdik. Yapılan etkinliğimizde öğrencilerimize hem doğa sevgisi aşılandı hem de gelecek yüzyıla yüz adet yeşerecek fidan bırakmış olduk. Hatıra ormanı oluşturmamızda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz konferans salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla  düzenlenen törende Cumhuriyetimizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. "Bugün en büyük bayramdır, kutlu olsun!"

Kas

12/AKADEMİ sınıfı öğrencilerimiz Sınıf Rehber Öğretmeni Yunus YILMAZ eşliğinde 31.10.2023 tarihinde saat 13.15-15.00 arası Fatsa Fener Adasına gezi düzenlemişlerdir. Kendilerine üniversite sınavı hazırlık sürecinde başarılar dileriz.

Ekm

Türkiyemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 100. yılda 81 ilde katılımcı sınıfların yüzer ağaç dikmelerini böylece hem ağaç dikme sevgisi ve becerisi kazandırmayı hem de ulusal farkındalık yaratmayı   hedefleyerek  okulumuzda ve eTwinning   tarafından kurulan   ‘’100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR’’ eTwinning sosyal sorumluluk projesine katıldık. Okulumuzun bahçesine Orman işletme müdürlüğümüzün gönderdiği 100 fidan dikim etkinliği  düzenledik.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Dönem Arası Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Şerafettin GÜR başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla icra edilmiştir.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımız Okul Müdürü Şerafettin GÜR başkanlığında okulumuz konferans salonunda velilerimizin yoğun katılımıyla icra edilmiştir.

Ekm

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Fatsa Stadyumunda gerçekleştirilen törende Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı. Nice yüzyıllara!