ORDU / FATSA - Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı 06 Mart Çarşamba  günü gerçekleşti. Tatbikat öncesi öğrencilerimize doğal afet nedir? Yangın, deprem vb. durumlarda nasıl davranmalıyız? Acil durum numaraları nelerdir? ''gibi sorulara açıklık getirdik.

Acil durum alarmını duydumuz zaman tüm okul güvenli bölgede toplandı.  Fatsa  Belediyesinden gelen İtfaiye ekipleri yangın sırasında yapılması gerekenleri bizlere anlattı, onları dikkatle dinledikten sonra yapay yangın ortamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Çoğalan ateşi doğru hareketler ile başarıyla söndüren itfaiye görevlisi ve öğretmenlerimizi dikkatle izleyen öğrencilerimiz akıllarında kalıcı hale gelecek bir etkinliğe daha katılım sağlamış oldular. Fatsa İtfaiyesine ve Afet Hazırlık Kulübümüze teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Alan Öğretmenleri ve Rehber Öğretmenlerimiz Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında Büyük Ata Ortaokuluna giderek 8.sınıf öğrencilerine okul ve alan tanıtımı yapmışlardır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Alan Öğretmenleri ve Rehber Öğretmenlerimiz Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında Şehit Ümit Karamustafa Ortaokuluna giderek 8.sınıf öğrencilerine okul ve alan tanıtımı yapmışlardır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Alan Öğretmenleri ve Rehber Öğretmenlerimiz Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında Eczacı İlhan Haznedar Ortaokuluna giderek 8.sınıf öğrencilerine okul ve alan tanıtımı yapmışlardır.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Fatsa İlçe Sağlık müdürlüğü KETEM çalışanları tarafından  okulumuz öğretmenlerine Kanser Farkındalığı ve Erken Tanı konulu seminer verildi

Şbt

Okulumuz Gazi mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi ve iklimlendirme bölümü olarak Fatsa Aksa dogalgaz RMSA istasyonuna teknik bir gezi düzenledik. Bu gezide bize yardımcı olan mezun öğrencimiz Oğuzhan MÜEZZINOGLU isimli öğrencimize katkısından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

26.02.2024 tarihinde Ordu Kültür Merkezinde üniversite  meslek ve bölüm tanıtımlari atölyeleri  kariyer günleri kapsamında ziyaret edilmiştir. Okulumuz rehberlik servisine ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

10 . Sınıflarimizda Din ve Çevre konusunu okulumuz bahçesinde çevre temizliği yaparak işledik

Şbt

Okulumuz Elektrik Elektronik  bölümü öğretmenleri ve  ATP sınıfi ögrencileri ile Organize sanayi bölgesinde bulunan HES elektrik enerji üretim tesisi ve AYKONSAN Kontrplak ağaç işleme tesisine teknik gezi düzenledik.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliğ semineri verdik.

Şbt

Okulumuz 11/H sınıfı öğrencileri rehber öğretmenleri Yaşar BATTAL nezaretinde okulumuzun bahçesine ağaç fidanları dikti. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yapılan etkinlikten dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ediyruz.

Şbt

Okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak çalışırken Ünye Özel Eğitim Anaokuluna rehber öğretmen olarak atanan Ahmet ARSLAN'ı yeni görev yerinde ziyaret ettik. Öğretmenimize yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Şbt

Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü KETEM çalışanları tarafından okulumuz öğretmenlerine  Kanser Farkındalığı ve Erken Tanı temalı seminer verildi.

Şbt

Okulumuzun bahcesinde 7 Subat Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarimız için saygı duruşunda bulunup Istiklal Marşımızı söyledik. Törende Okul Müdürümüz Şerafettin GÜR duygularini,
"Hepimizin yüreğini yakan, binlerce
insanımızın yaşamını yitirdiği, yüz binlerce insanımızın yaralanmasına neden olan ve asrın felaketi olarak adlandırılan Türkiye'nin güneydoğusunu vuran Kahramanmaraş merkezli depremler yüreğimizde ve hafızalarımızda derin bir iz bırakmıştır. Hiçbir
kaybımızı unutmadık, asla unutmayacağız. Hayatını kaybeden insanlara yüce Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." şeklinde ifade etti. Milletimizin başı sağ olsun.

Şbt

05 Şubat 2024 Pazartesi günü tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla ikinci yarıyıl Öğretmeler Kurul Toplantısını gerçekleştirdik.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantımızda, okul müdürümüz Şerafettin GÜR'ün açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ailesine sağlıklı, başarılı, güzelliklerle dolu bir eğitim öğretim dönemi diliyoruz.