May

FATSA GAZİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ALANI 11 VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİ TARAFINDAN 13.05.2022 TARİHİNDE SAMSUN İLİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.ÇARŞAMBA BİOGAZ VE SAMGAZ TESİSLERİ ZİYARET EDİLMİŞ OLUP TEKNİK ANLAMDA FAYDALI BİLGİLER EDİNİLMİŞTİR.SAMGAZ VE BİOGAZ FİRMALARININ YETKİLEİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

ORDUDA DÜZENLENEN ATLETİZM ŞAMPİYONASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ KUBİLAY DİLEMEK 300 VE 3000 METREDE ORDU ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TEBRİK EDERİZ.

Nis

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bakanlığımız tarafından yaptırılan Kimya Atölyesinde üretilen ürünler artık  "Kuzey Kimya" markasıyla üretilecek.

Okulumuz  bünyesinde açılan  Kimya Teknolojisi Alanı, ürettiği temizlik malzemeleri ve kolonya çeşitleri ile  ülke ekonomisine katkı sunacak Bu üretimle birlikte bölüm öğrencilerimiz, hem  öğrendiklerini uygulayarak mesleğe hazırlanacaklar hem de okurken kazanç elde etmeye başlamış olacaklardır. Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi döner sermaye işletmesi olarak , başta sıvı sabun, yüzey temizleyici, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı gibi temizlik malzemeleri olmak üzere alkol bazlı el dezenfektanı üreterek yeni bir alanda daha farkındalık göstermektedir.

Gazi MTAL Kimya Atölyesi, Bakanlığımız kaynakları ve okulumuz imkanları ile beraber yapılmış olup, bu atölyede öğrencilerimiz sıvı sabun, deterjan, dezenfektan, kolonya üretimine başlamışlardır. Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kimya Atölyemiz de üretim yapan, "Kuzey Kimya" markası Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilmiştir. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

Nis

ATP-12. SINIF ÖĞRENCİMİZ ENGİN CAN ÖZ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞTİR.ENGİN CAN'A SON GÖREVİMİZİ OKULDA VEDA TÖRENİ DÜZENLEYEREK YAPTIK.AYRICA 7 SİNDE KURAN-I KERİM VE İFTAR PROGRAMINA KATILDIK.ÖĞRENCİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLERİZ.

Ara

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Fatsa Kaymakamlığı ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde program düzenlendi. Programda, engelli öğrencilerin yaptıkları gösteriler izleyicilere sunuldu.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, ilçede eğitimin her kademesinde engelli çocukların eğitim görebileceği okul türünün mevcut olduğunu söyledi. Atinkaya ilçede, 7 özel eğitim okulunda 907 öğrencinin eğitim gördüğünü, 971 öğrencinin ise lise açık öğretim sistemi içerisinde eğitimlerine devam ettikelrini kaydetti.

Mrt

Gazi MTAL Kimya Atölyemizde öğrencilerimiz tarafından Sıvı Sabun, Deterjan, Dezenfektan, Kolonya üretimine başlanmıştır.

Mrt

Okulumuz bünyesinde Açılan Kimya Atölyesi Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem KİBAR,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA, okul müdürlerimiz, Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile açılmıştır.Okul Müdürümüz Sadık AKKİRAZ emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gazi MTAL Kimya Atölyesi, Bakanlığımız kaynaklarıyla yapılmış olup, bu atölyede öğrencilerimiz sıvı sabun, deterjan, dezenfektan, kolonya üretimine başlamışlardır.

Şbt

FATSA GAZİ  MTAL TEMİZLİK MALZEMESİ ÜRETİMİNE BAŞLADI

Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bünyesinde iki yıl önce açılan  Kimya Teknolojisi Alanı, ürettiği temizlik malzemeleri ve kolonya çeşitleri ile  ülke ekonomisine katkı sunmaya başladı. Bu üretimle birlikte bölüm öğrencileri hem  öğrendiklerini uygulayarak mesleğe hazırlanacaklar hem de daha okurken kazanç elde etmeye başlamış olacaklardır. Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi döner sermaye işletmesi, başta sıvı sabun, yüzey temizleyici, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı gibi temizlik malzemelerinin yanında  alkol bazlı el dezenfektanı ve kolonya ( klasik limon kolonyası, fındık kolonyası, yeşil elma kolonyası, lavanta kolonyası) çeşitlerini üreterek yeni bir alanda daha farkını göstermiştir.

Şbt

Ürünlerimiz Kuzey Kimya markası adı altında Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Döner Sermaye İşletmesi tarafından üretilmektedir.

Ock

GAZİ MTAL BADMINTON GENÇ ERKEKLER İL 3.SÜ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDİYOR ÖĞRETMENİMİZ ALİTUNÇ'A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

Fatsa Belediyesi ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje ortaklığı ile başlayan "Bizim Yunus'tan Dünya Dili Türkçe 'ye Projesi kapsamında"  Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi Oyuncuları tarafından okulumuz  bütün sınıflarda " Bizim Yunus" isimli Gösteri ve Meddah dilinden Yunus Emre gösterileri gerçekleştirilmiştir.Teşekkür ederiz.